Η φιλοσοφία μας | ALOVA Α.Ε.
Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας

Αξεπέραστη γοητεία του φυτικού πλούτου της Ελλάδας!

Συνθέσεις από καρπούς της Ελληνικής φύσης

Η Vitamin+Plus έχει ‘άρωμα’ και ‘χρώμα’ Ελλάδας!

H Vitamin+Plus εμπνέεται από την κλασσική Ελληνική ομορφιά!

Είναι μία καλλυντική σειρά που πήρε πνοή από το γαλάζιο της θάλασσας , από τα νησιά , τον ήλιο και την ιστορία που τροφοδότησε την τέχνη και την επιστήμη.

Η Vitamin+Plus έχει ‘άρωμα’ και ‘χρώμα’ Ελλάδας!

Οι καινοτόμες συνθέσεις της αντλούν από τα βότανα και τους καρπούς της Ελληνικής φύσης τα πιο αποτελεσματικά δραστικά συστατικά για την επιδερμίδα σας. Συνδυάζουν ιδανικά βιολογικά εκχυλίσματα, μελισσοκομικά προϊόντα υψηλής βιολογικής αξίας και αιθέραια έλαια, ώστε να προσφέρουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Στη Vitamin+plus έχουμε δώσει τεράστια σημασία στο design και στην αισθητική του packaging.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία σειρά καλλυντικών ,που να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες, να έχει μοναδική αισθητική και να αποτελεί πρόκληση τόσο για τους δημιουργούς της όσο και για αυτούς που θα την αποκτήσουν.

Τη σχεδίαση έχει επιμεληθεί ο γνωστός αρχιτέκτονας Κωνσταντίνος Στεφανίδης, που ειδικεύεται στο industrial και στο packaging design.H γραμμή της Ελλάδας, που κυριαρχεί σε όλες τις συσκευασίες των προϊόντων μας, ενσωματώνει με ένα απόλυτα minimal τρόπο φημισμένα μέρη της Ελλάδας.Η Vitamin+plus με τον τρόπο αυτό θέλει να επικοινωνήσει σε όλες τις χώρες, τις ομορφιές του τόπου μας, συνδέοντας τη διαχρονική Ελληνική ομορφιά με τις αστήρευτες πηγές του Ελληνικού φυτικού πλούτου, με το σαγηνευτικό ήλιο μας και τα μαγευτικά χρώματα της Ελλάδας.

Ιδανικά βιολογικά εκχυλίσματα

Προϊόντα υψηλής βιολογικής αξίας.

Vitamin+Plus

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ALOVA AE

Aισώπου 27, Καλοχώρι,57009, Θεσσαλονίκη

+30 2310 754 400

+30 2315 530 194

+30 2310531623

info[a]alova.gr

www.alova.gr

ALOVA

MasterCard VISA Bank Transfer Cash On Delivery